Integritetspolicy

På Vegatus.se värderar vi din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter. Denna integritetspolicy beskriver vilka typer av information vi samlar in från dig och hur vi använder den informationen.

Information som vi samlar in

 • Personuppgifter: Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller när du registrerar dig på vår webbplats, prenumererar på vårt nyhetsbrev eller deltar i våra kampanjer. Exempel på sådana uppgifter inkluderar ditt namn, e-postadress och telefonnummer.
 • Användningsinformation: Vi samlar även in information om hur du använder vår webbplats, inklusive din IP-adress, webbläsartyp, refererande sidor, filer som visas på vår webbplats, operativsystem, datum/tid-stämplar och/eller klickströmmar.
 • Cookies och liknande teknologier: Vi använder cookies och liknande teknologier för att spåra användarnas aktiviteter på vår webbplats och hålla och analysera användning av våra tjänster.

Hur vi använder din information

 • För att förbättra vår webbplats: Vi använder din information för att förbättra och anpassa din upplevelse på Vegatus.se, inklusive att visa innehåll som är skräddarsytt efter dina intressen.
 • För kommunikation: Vi använder din information för att kommunicera med dig om din användning av vår webbplats, våra tjänster, marknadsföring och kampanjer.
 • För forskning och utveckling: Vi använder din information för att förstå våra användares beteenden, preferenser, och behov. Detta hjälper oss att utveckla, testa och förbättra våra produkter och tjänster.

Delning av din information

 • Vi delar inte din personliga information med tredje part utan ditt uttryckliga medgivande, med undantag för följande situationer:
 • Tjänsteleverantörer: Vi kan dela din information med tjänsteleverantörer som hjälper oss med att erbjuda våra tjänster, såsom webbhotell, e-posttjänster och marknadsföring.
 • Juridiska krav: Vi kan avslöja din information där det krävs enligt lag, såsom att svara på en rättslig process, för att uppfylla regleringskrav, eller för att skydda våra rättigheter.

Säkerhet

 • Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda mot obehörig åtkomst till eller obehörig ändring, avslöjande eller förstörelse av data. Detta inkluderar interna översyner av våra datainsamlings-, lagrings- och behandlingspraktiker och säkerhetsåtgärder, samt fysiska säkerhetsåtgärder för att skydda mot obehörig åtkomst till system där vi lagrar persondata.

Dina rättigheter

 • Du har rätt att begära tillgång till de personuppgifter vi har om dig, att begära att de rättas eller raderas, att begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter, att invända mot behandlingen samt rätten till dataportabilitet.

Uppdateringar till vår integritetspolicy

 • Denna policy kan komma att uppdateras från tid till annan. Vi kommer att meddela dig om väsentliga förändringar i hur vi behandlar personuppgifter genom att skicka ett meddelande till den primära e-postadress som specificerats i ditt konto eller genom att placera en framträdande notis på vår webbplats.

Om du har några frågor eller funderingar om vår integritetspolicy eller behandlingen av din information, är du välkommen att kontakta oss genom vårt kontaktformulär.