Vaccinera dig mot säsongsinfluensan

Inte nog med covid-19. Snart är det också dags för säsongsinfluensan. Under rådande pandemi är det enligt Folkhälsomyndigheten extra viktigt att riskgrupper och personer i deras närhet vaccinerar sig mot säsongsinfluensan. Det är också mycket viktigt att vaccinationen kan genomföras på ett säkert sätt utan trängsel för att undvika smitta.

Observera att covid-19 orsakas av ett annat virus än influensa. Det finns ännu inget vaccin mot covid-19.

Du måste vaccinera dig varje år för att få skydd mot influensa. Det beror på att influensan förändras ständigt genom mutationer. Det finns också flera olika sorters influensa.

Hos Vegatus kan du tryggt och smidigt vaccinera dig mot säsongsinfluensan. För att undvika trängsel har vi inte drop-in – du måste boka tid. På så sätt håller vi vår mottagning luftig och fri från trängsel. Tänk på att vaccinet är som mest verkningsfullt tre veckor efter vaccinationstillfället och tre månader framåt i tiden. Så det kan var en bra idé att göra detta innan jul.

Vi startar influensavaccinationer från och med tisdag den 3 november 2020. Inom kort öppnar tidsbokningen.

Pris: 290 kronor per person.
Är du gravid, över 65 år eller del i en riskgrupp så är vaccinationen gratis.

Corporate branding

Vår målsättning är att våra kunders personal ska vara friska, glada och produktiva på arbetet så länge som möjligt. Vi uppnår detta genom att aktivt leta efter allvarliga sjukdomar och se till att stoppa dessa så tidigt i sitt förlopp som möjligt. Genom att hindra cancer, hjärt- och kärlsjukdomar från att bli allvarliga så håller vi våra patienter friska och pigga långt upp i åldrarna. De kan hålla hög aktivitet både på arbetet och i privatlivet då de inte drabbas av de allvarliga folksjukdomarna som de flesta dör av i Sverige.

Läs mer ›

Våra paket