Lediga tjänster

2020-08-10

Nu rekryterar vi läkare

Till vår företagshälsa och specialistläkarmottagning söker vi läkarkollegor som vill vara med i ett entreprenörsföretag som tar ny fart efter vårens och sommarens pandemi.

Vi söker:

• Verksamhetschef och medicinskt ansvarig

Vi söker dig som vill ta ett övergripande ansvar för våra verksamheter. I detta ingår även att tillsammans med företagsledningen utveckla och förädla våra koncept och affärsområden. I denna roll är det en fördel om du är företagsläkare eller specialist inom allmänmedicin.

• Företagsläkare

Vi söker dig som är en erfaren och drivande företagsläkare, gärna specialist inom allmänmedicin/internmedicin. Ett extra plus om du utöver din roll som företagsläkare även är intresserad av att tjänstgöra som specialistläkare gentemot våra företagskunder, försäkringsbolag och privatkunder. Du kan arbeta som anställd eller via eget företag enstaka dagar eller på hel/deltid.

• Specialistläkare

Vi söker dig som är specialistläkare, företrädesvis inom medicinska specialiteter och neurologi, för tjänstgöring enstaka dagar eller på hel/deltid. Du kan arbeta som anställd eller via eget företag.

Vår verksamhet

Företagshälsan

Vår företagshälsa riktar sig framför allt till mindre och medelstora tjänsteföretag och entreprenörsföretag. Vi har även en specialinriktning gentemot företag inom kultur, teater, filmproduktion där vi byggt upp specialkompetenser kopplat till annorlunda och föränderlig arbetsmiljö.

Specialistläkarmottagningen

Vår specialistläkarmottagning är en viktig resurs gentemot våra företag och deras anställda. Vi är även leverantörer av specialistsjukvård till flertalet försäkringsbolag såväl svenska som internationella. Vår kundgrupp blir dessutom alltmer internationell.

Välkommen med din ansökan

Vill du vara med och utveckla ett spännande vårdkoncept där vi dessutom arbetar mycket proaktivt? Här finns många utmaningar och en spännande framtid för dig som läkare.

Hösten närmar sig snabbt.  Vi behöver så snart som möjligt rekrytera till våra verksamheter för att möta den efterfrågan vi står inför. Välkommen!

Mejla din ansökan till lg.kjellin@quality-care.se

Grunder och principer

Vi vill göra livet långt, innehållsrikt, fruktbart och friskt.

Ett sätt som vi använder för att uppnå detta mål är att hindra onödiga sjukdomar att utvecklas. Exempel på sådana sjukdomar är diabetes typ 2, cancer och struma. Vi är främst inriktade på sjukdomar som är vanliga, farliga och botbara och som inte ger några symptom förrän efter att tillräckligt lång tid förflutit. För dessa sjukdomar gäller att man måste göra en laboratorie- eller röntgenundersökning för att upptäcka dem. Det går inte att vänta på att man skall bli sjuk och få symptom utan man måste undersöka patienter som är symptomfria och tillsynes friska. Metoden som vi använder är återkommande hälsoundersökningar av symptomfria människor som ger tidiga varningar om farliga sjukdomar håller på att utvecklas. Då kan man ibland göra ändringar i livsstil eller annat som kan göra att sjukdomen inte utvecklas över huvud taget. För andra typer av sjukdomar kan man sätta in en tidig behandling som kan göra att utfallet blir mycket bättre.

 

Läs mer