Kontakta oss enkelt

Vegatus välkomnar dig till våra trevliga lokaler på Västmannagatan 9, centralt beläget i Stockholm. Vi ligger en kort promenad från Centralstationen och Hötorgets tunnelbana. Du är varmt välkommen att mejla oss, ringa eller fylla i formuläret här intill.

Adress

Västmannagatan 9, 111 23 Stockholm

Öppettider under 2022:


Läkarmottagningen är öppen måndag till fredag 8.00-17.00, växeln är öppen till 16.00

Under jul och nyår är vi stängda:

23-26 december och 6 januari, vissa dagar kan vi ha begränsad tillgänglighet men svarar alltid på telefon och mail så fort vi kan.


Maila oss gärna på
info@vegatus.se eller ring på 08-122 000 20

Vegatus grundades 2010 av docent Jörgen Boethius och öppnade mottagningen på Barnhusgatan 20, precis vid Norra Bantorget med utsikt över parken och kastanjeträden. Vi flyttade 2022 till Västmannagatan 9 runt hörnet från vår tidigare lokal.

Du når oss enkelt med tunnelbana, tåg eller buss nummer 53. Det finns parkeringsmöjligheter på gatan eller i de parkeringsgarage som finns i närheten (under Norra Latin, vid Clarion hotell och Kammakargatan 74).

Pendeltåg och fjärrtåg stannar på centralstation och därifrån är det cirka sex till tio minuters promenad utmed Vasagatan till man kommer till Norra Bantorget, ta gatan till vänster om LO-borgen ett kvarter så ligger Västmannagatan 9 där.

Närmaste tunnelbana är T-centralen (uppgång Vasagatan) eller Hötorget. Från Hötorget går man Drottninggatan norrut till Wallingatan, ta den till vänster till den korsar Västmannagatan och vi finns lite upp i backen på nummer 9.

Buss nummer 53 går från Tegelbacken och Centralen till Norra Bantorget gå uppför Västmannagatan till nummer 9.

Välkommen till oss