Patientförening

10 februari, 2015

 

Hej igen,
Jag vill börjas med att passa på tillfället att påpeka att vi är en bra bit in i februari och att det blir allt ljusare och att det snart är vår!
På Vegatus har vi börjat fundera över vad som är vårt allra mest grundläggande mål och vi tycker att det egentligen handlar om friskhet. Vår uppgift är att hålla våra patienter friska och vitala så länge det bara går. Metoden för detta är upprepade hälsoundersökningar.

När vi nu tittar på vår hemsida tycker vi inte att detta framgår fullt så klart som man skulle önska. Hemsidan verkar mest handla om olika sjukdomar och vi tycker inte att vi riktigt får fram friskhetsarbetet så tydligt som man skulle önska. Vi har därför börjat en ny omgång med jobb på hemsidan för att få fram friskhetsaspekten utan att ta bort de sjukdomsbeskrivningar som naturligtvis måste finnas med.

Nu skulle vi verkligen behöva er hjälp! Vi behöver mer “feed back” om vad som skall göras för att det som Vegatus gör, hemsidan och annat, skall bli så bra som möjligt. För oss skulle det vara en mycket stor hjälp om det fanns någon organisation som vi kunde vända oss till för att få återkopplingar på olika frågor utan att det kändes konstigt. En patientförening skulle naturligtvis vara närmast idealiskt. Det borde också vara bra för alla patienter så att vi gör rätt och unviker onödiga och irriterande dumheter. Vi behöver hjälp och skulle uppskatta alla synpunkter!

Ring eller maila! 08/122 000 20; info@vegatus.se
Tack!!
Jörgen