God Jul och Gott nytt år från oss på Vegatus

24 december, 2014

 

Jag tycker det har varit ett bra år och vi är glada över att så många nya anslutit sig till oss. Under året har det blivit allt tydligare att det går att stoppa utvecklingen av diabetes typ 2. Sjukdomen är inte ett Guds straff, den är en effekt av olyckliga arvsanlag och fel mat. Arvsanlagen har man och det går inte att ändra på det, men maten kan man ändra på och gör man det blir det ingen diabetes och rimligtvis ingen hjärtinfarkt heller. Detta har vi sett gång på gång under året och personligen är jag nu helt övertygad. Vi kan stoppa hjärtinfarkt!

Under hösten har vi också börjar med något som jag drömt om sedan vi startade Vegatus 2010. Vi gör hälsoundersökningar med MK-kamera. Den gör det möjligt att se ”alla” tumörer som är >1 cm i diameter och kan man se dem kan man också ta bort dem. Med samma förutsättningar kan man bota 97% av alla läppcancrar. Kanske kommer vi kunna stoppa cancer också?

Det känns som om vi alla gör en viktig pionjärgärning! Och det görs på en prisnivå som borde kunna göra det tillgängligt för hela folket. (Mindre än vad det kostar att röka eller att parkera regelbundet i Stockholms innerstad.)

Många hälsningar och ett varmt tack för det gångna året!

Jörgen