KONTAKTA OSS

Hälsoabonnemang för privatpersoner

Med vårt hälsoabonnemang för privatpersoner får du enkelt och tryggt, kontroll på din hälsa. Du får en egen personlig läkare som lär känna dig och dina behov. Du får också tillgång till medicinsk rådgivning. Vi tycker att kontinuitet är viktigt – därför ingår flertalet läkar- och sjuksköterskebesök i abonnemanget. Och vi skapar din personliga hälsoplan som vi tillsammans följer upp.

Vi vet hur lätt det är att oroa sig för sin hälsa. Ett hälsoabonnemang gör att du enkelt och snabbt får tillgång till den vård och sjukvårdsrådgivning du behöver. Läkarbesök, personliga hälsoplaner och sjukvårdsrådgivning som ingår i abonnemanget har som målsättning att hålla dig frisk och aktiv.

Blir du ändå sjuk sätter vi in alla resurser för att du ska snabbt ska bli frisk. Vi samordnar mellan de vårdgivare och professioner som behövs, så att du kan koncentrera dig på att bli frisk.

Några viktiga delar i vårt hälsoabonnemang

  • Egen allmänläkare som lär känna dig och dina behov.
  • Direktaccess till läkare eller sjuksköterska vardagar 9-16 för medicinsk rådgivning.
  • Vid behov får du träffa en sjuksköterska eller specialistläkare i allmänmedicin inom 24 timmar (vardagar).
  • Personlig hälsoplan med uppföljning.
  • Vaccination mot influensa och fästingburna sjukdomar.

Tillvaltjänster

Vill du ha möjlighet till telefonkontakt med läkare eller sjuksköterska dygnet runt?  Behöver du expertis inom kost, motion och träning? Eller vill du att dina familjemedlemmar också får tillgång till våra tjänster? Vi skräddarsyr ditt hälsoabonnemang efter just dina behov.

Hälsoundersökningar

Vi rekommenderar en återkommande hälsoundersökning varje år. På så sätt hittar vi lättare förändringar som kan vara tecken på sjukdom. Quality Care Vegatus erbjuder flera olika undersökningar. Från lite mindre med provtagning och uppföljande läkarbesök till riktigt avancerade undersökningar med magnetröntgen. Hälsoundersökningen är ett tillval till abonnemangets grundversion. Läs mer om våra hälsoundersökningar.

För vem

Ett hälsoabonnemang för privatpersoner passar dig som vill ta kontroll över din hälsa. Du vill ha tillgång till vård när just du behöver. Och du vill försäkra dig om att du får personlig vård där du möter samma läkare och samma sjuksköterska.

Pris

Hälsoabonnemanget i sin grundversion kostar 10 000 kronor per person och år.

Vill du veta mer om våra hälsoabonnemang? Fyll formuläret nedan, mejla  info@vegatus.se eller ring oss på 08-122 00 20.

Hälsoabonnemang privat