Hälsoabonnemang företag

Med ett hälsoabonnemang hos oss får du snabbt tillgång till din personliga läkare, medicinsk rådgivning, kontinuitet och en trygg individanpassad vård. Våra hälsoabonnemang är specialdesignade för personer i företagsledande ställning, nyckelpersoner och entreprenörsföretag.

Vi vet hur viktigt det är att du och dina nyckelpersoner finns på plats för företagets verksamhet. Med ett hälsoabonnemang hjälper vi till att skapa trygghet i verksamheten. Läkarbesök, personliga hälsoplaner, vaccin och sjukvårdsrådgivning som ingår i abonnemanget har som målsättning att hålla dig frisk och aktiv.

Blir du ändå sjuk sätter vi in alla resurser för att du ska snabbt ska bli frisk och komma tillbaka i tjänst. Vi samordnar mellan de vårdgivare och professioner som behövs, så att du kan koncentrera dig på att bli frisk.

Några viktiga delar i vårt hälsoabonnemang

  • Egen allmänläkare som lär känna dig och dina behov.
  • Direktaccess till läkare eller sjuksköterska vardagar 9-16 för medicinsk rådgivning.
  • Vid behov får du träffa en sjuksköterska eller specialistläkare i allmänmedicin inom 24 timmar (vardagar).
  • Personlig hälsoplan med uppföljning.

Hälsoundersökningar

Vi rekommenderar en återkommande hälsoundersökning varje år. På så sätt hittar vi lättare förändringar som kan vara tecken på sjukdom. Vegatus erbjuder flera olika undersökningar. Från lite mindre med provtagning och uppföljande läkarbesök till riktigt avancerade undersökningar med magnetröntgen. Läs mer om våra hälsoundersökningar.

Tillvaltjänster

Vill du ha möjlighet till telefonkontakt med läkare eller sjuksköterska dygnet runt?  Behöver du expertis inom kost, motion och träning? Eller vill du att dina familjemedlemmar också får tillgång till våra tjänster? Vi skräddarsyr ditt hälsoabonnemang efter just dina behov.

För vem

Hälsoabonnemanget kan gälla dig som företagsledare, nyckelpersoner eller kanske företagsledning. Du väljer själv hur många och vilka i företaget som ska ha tillgång till vårt hälsoabonnemang. Ifall du har en privatperson, läs mer här

Pris

Hälsoabonnemanget i sin grundversion kostar 10 000 kronor per person och år.

Vill du veta mer om våra hälsoabonnemang? Fyll i nedan formulär så hör vi av oss och berättar mer. Du kan också ringa vår 08-122 00 20 eller mejla info@vegatus.se.

Hälsoabonnemang företag