Riskminimering viktigt i företagshälsovård

Att hålla sig själv och omgivningen frisk

Med screening av personal och ledning så minskar företag risken för att nyckelpersoner drabbas av lång och oplanerad frånvaro pga. sjukdom.

Vegatus utför medicinskt avancerade hälsoundersökningar till privatpersoner och företag. För företag är det en riskminimerande åtgärd för att se till att medarbetare håller sig friska. Det har även en personalvårdande funktion. För den anställde är fördelarna en känsla av egen trygghet och säkerheten i att slippa bli allvarligt sjuk.

Alla sjukdomar är små i början

Med regelbundna och omfattande hälsoundersökningar så hittar vi tecken på allvarlig sjukdom tidigt, då blir det enklare att göra något åt den.

Vi letar efter sjukdomar som cancer, hjärt- kärlsjukdomar etc. Ofta hittar vi dem så tidigt att de inte ens har börjat ge symptom. Vi levererar hög medicinsk kompetens till ett konkurrensmässigt pris för tjänstens innehåll.

Kunder som väljer oss för hälsoförebyggande undersökningar har oftast en ledningsgrupp som tänker långsiktigt i termer av riskminimering och en uppriktig önskan att göra något bra för företaget och medarbetarna i ledningen. Vi vill ha långa relationer med våra kunder.

Vårt mål är hela tiden att förbättra våra metoder och hitta sjukdomar så tidigt som möjligt hos så många som möjligt. Vi håller oss ständigt uppdaterade med den senaste forskningen och ger våra patienter tillgång till medicinska undersökningar som i vissa fall inte finns utanför universitetsklinikerna i Sverige.

Vi minimerar risken för att våra patienter ska blir allvarligt sjuka. Läs mer om våra olika undersökningar, vilka vi är eller kontakta oss för en diskussion om vad som passar just ert företag på 08-122 000 20, info@vegatus.se eller i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss angående företagshälsovård