Endokrinpaket

För nya patienter är detta den vanliga inledningen till endokrinolog på Vegatus läkarmottagning. I Vegatus Stora endokrinpaket ingår det ett långt läkarbesök, alla prover som läkaren tycker ska tas (oavsett kostnad) samt ett uppföljande besök med utvärdering och oftast diagnos samt beslut om eventuell behandling. Det uppföljande besöket kan ofta ske via telefon, tex om du har långt att resa.

Så här går det till

En endokrinologisk läkarkonsultation kräver ett första långt läkarsamtal med genomgång av sjukdomshistoria, tidigare medicinering och en läkarundersökning.

Efter detta bestäms vilka blodprover som skall tas och du går in till vår sköterska för detta. I vissa fall kan man också göra så att du tar blodproverna innan läkarbesöket.

Då provsvaren har kommit följs de upp med ett nytt läkarbesök eller, om det är lämpligare, med ett telefonsamtal, (tex det är långt att resa till mottagningen) för att du skall få ett slutgiltigt och sammanfattande besked på dina frågor.

Priset för hela processen är 8 000 kronor och i detta ingår:

  • Långt läkarbesök med tid att gå igenom din situation.
  • Provtagning, alla prover eller komplettering av tidigare prover.
  • Uppföljande läkarsamtal på Vegatus mottagning, eller via telefon, med provsvarsgenomgång och beslut om behandling.

Väljer du att fortsätta hos oss så kommer vi att kalla dig efter den plan som du och din doktor lagt upp. Vi ser till att du tar nya prover och kontrollerar dina värden. Dessa uppföljande besök planeras vid det uppföljande läkarsamtalet och ingår inte i paketpriset.

Hur går det till?

Du ringer till oss och beställer en tid. Vi försöker ordna en tid så fort som möjligt och vanligen så får du tid hos specialist inom en vecka eller tre.

Öppettider läkarmottagningen:

Telefonbokningen är öppen kl 9.00 – 15.00

Hur betalar man?

Varje inledande läkarbesök betalas vid besöket antingen med kort eller faktura innan.

Priset för endokrinpaket med långt läkarbesök, prover och uppföljande läkarbesök är 8 000 kronor.

Vill du veta mer?

Boka tid på 08-122 000 24 eller maila maria.sand@vegatus.se